×  Incasso Calculator  ? 
Bereken met deze calculator (verzuim na 1 juli 2012) snel welk bedrag u consumenten aan incassokosten maximaal mag rekenen. Vul het bedrag aan hoofdsom in. Geef aan of u BTW-plichtig bent. De maximale vergoeding incassokosten wordt direct berekend. Vermeld dit bedrag in uw 14-dagen brief.
  Is de schuldeiser BTW-plichtig?
Ja Nee ?
Als de schuldeiser niet BTW-plichtig is (verhuurders, onderwijsinstellingen, banken, verzekeringsmaatschappijen, medische beroepen, de overheid), dient de schuldenaar de BTW te betalen over de incassokosten. Dit dient wel te worden vermeld in de 14-dagenbrief.

Aan deze berekening kunnen geen rechten worden ontleend.
© Skrepr 2023

 

Incasso

Incasseren is een mooi vak. Veelal komen wij in situaties waarbij je relaties niet wilt verstoren maar toch een netelige financiële kwestie moet oplossen. Zo'n moment is meestal gecompliceerd, want beide partijen zijn kwetsbaar. Wij analyseren en zoeken naar passende oplossingen die voor beide partijen een zo gunstig mogelijk resultaat opleveren. Dat vereist veel vakmanschap, tact, inzicht en doorzettingsvermogen. Dat vindt u bij HNL. Mensen die de kunst van het incasseren verstaan, met een mooi, glashelder resultaat voor u.

HNL: voor een uitstekend resultaat


Klik hier om uw aanmaningsbrief aan te maken